Amsterdam Plaza
Mode en Kleding

Het Lookbook van STRICKIE

Ben je eigenlijk helemaal weg van vlinderstrikjes, maar weet je niet altijd even goed hoe je ze kunt dragen? Of met welke kledingstukken je jouw STRICKIE kunt combineren? Geen nood: daar is ons lookbook voor. Na het ontwerpen van onze vlinderstrikjes wilden we natuurlijk zelf ook weten, hoe al onze handgemaakte strikjes er in het echt uit zien. En zodoende zijn we aan de slag gegaan met een lookbook. Een lookbook waarbij we jou de mooiste combinaties met vlinderstrikken laten zien.

Zoals je al in één van onze blogs hebt kunnen lezen hebben wij het geluk met Roderick Pijls samen te werken. Dit is de bekende kitesurfer in Nederland. Hij was ook nog eens zo vriendelijk om jou van inspiratie te voorzien, met het lookbook!  Dat betekent een brok inspiratie. Heb je binnenkort een bruiloft? Of sollicitatie? Of wil je gewoon eens anders voor de dag komen? En wil je die saaie stropdas niet meer om? Dan vind je hier wat je zoekt om net even anders te zijn dan de rest. Dus pak nu snel je inspiratie.

Voor elke formele gelegenheid een STRICKIE

Eén van de grootste voordelen van een vlinderstrikje is, dat je ‘m zowel formeel als informeel kunt dragen. Dat is met een stropdas wel anders want die doe je in principe niet om als je gezellig met vrienden gaat eten, of je even de supermarkt in duikt. Je ziet het verschil ook duidelijk op de eerste en laatste vier foto’s van het Lookbook van STRICKIE: de eerste vier zijn 100% geschikt voor elke formele gelegenheid.

Of je nu naar een bruiloft, formeel etentje of een business meeting gaat: je kunt elk denkbaar overhemd voorzien van een vlinderdas. Ook kun je goed spelen met kleuren, wij hebben maar liefst 12 mooie kleuren in ons assortiment die variëren van fel tot rustig. Zoals je ziet kun je een offwhite overhemd dus prima combineren met zowel een neutraal donkerblauw strikje, of juist een opvallende groene.

Ook casual kom je altijd goed voor de dag

Vlinderstrikjes zijn echt niet alleen voor chique toestanden! Je kunt ook net zo gemakkelijk je favoriete kleur STRICKIE met een lekkere trui matchen, of een informeel overhemd. Het is juist de veelzijdigheid van de vlinderstrik waardoor deze steeds populairder begint te worden: er is er altijd eentje die bij je past. Probeer het eens uit, wij zijn ervan overtuigd dat je nooit meer terug wilt.

http://www.strickie.nl/lookbook

Gerelateerde artikelen

Stijlvolle Zusss kleding voor dames

Online kinderschoenen

De mooiste kleding voor iedereen kopen, zoals jassen voor rolstoelgebruikers