Amsterdam Plaza
Cadeau

Gepersonaliseerd cadeau om een afstuderen te vieren

Een gepersonaliseerd cadeau is dé perfecte gift voor iedere gelegenheid. Ben je op zoek naar een passend cadeau om een afstuderen van jouw zoon/dochter, nicht/neef of kennis te vieren? Dan geef je met een persoonlijk cadeautje een blijvende herrinnering aan deze mooie periode.

Bedenk goed dat afstuderen een bijzondere gelegenheid is. Iedere student kijkt, vanaf het moment dat ze de school betreden, reikhalzend uit naar dit moment. Bovendien is het een enorme prestatie om met diploma op zak de school te verlaten. Dat vraagt dan ook om een passend en gepersonaliseerd cadeau.

Geef een blijvende herrinnering

Afstuderen doe je meestal maar één keer in je leven. Geef daarom geen cadeaus die van voorbijgaande aard zijn, maar kies voor iets wat altijd mooi blijft. Denk bijvoorbeeld aan een cadeau wat de student in huis kan zetten of voor zijn nieuwe werkplek kan gebruiken. Met een gepersonaliseerd cadeau kan je tevens en mooie boodschap of de datum van het afstuderen op het cadeau verwerken. Denk bijvoorbeeld aan een mooi bierglas met naam en datum of kies voor iets anders waar de afgestudeerde student straks wat aan zal hebben.

Gepersonaliseerd cadeau geven, dat doe je toch samen?

Een cadeau geven is natuurlijk altijd leuk, maar waarom doe je dit dan niet samen met anderen die ook dit idee hebben? Zo voorkom je dat iemand allemaal prullaria ontvangt en kan je samen een groter gepersonaliseerd cadeau geven. Aan één gepersonaliseerd glas heeft iemand natuurlijk weinig. Door een hele set te kopen of een karaf bij te bestellen, geef jij hem of haar een cadeau waar die wat aan heeft. Een blijvende herrinnering en een bruikbaar cadeau.

Grappige tekst

Het grootste voordeel van een gepersonaliseerd cadeau is dat je deze helemaal naar eigen wens kunt laten graveren. Je hoeft geen keuze te maken uit standaard teksten, maar je mag je eigen creativiteit de vrije loop laten. Kies bijvoorbeeld voor een grappige tekst die hem aan zijn studententijd doet herinneren of ga simpelweg voor de afstudeerdatum. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Gerelateerd aan de studiestad

Heeft hij of zij jarenlang in een bruisende studiestad gewoond en verhuist hij binnenkort weer terug naar zijn woonplaats? Geef hem dan een gepersonaliseerd cadeau als herrinnering aan de studiestad. Laat bijvoorbeeld een bekende uitspraak uit deze stad graveren of kies voor een symbool die bij deze stad past. Zo wordt de afgestuurde student altijd herinnerd aan de mooiste tijd van zijn of haar leven.  

https://www.gegraveerdcadeau.nl/gepersonaliseerd-cadeau/

Gerelateerde artikelen

MoYu 3x3x3 WeiLong GTS 2

Hoe vier je je 30ste verjaardag

De Japanse Kimono