Amsterdam Plaza
Image default
Vakantie

Geniet van een luxe verblijf aan de rivier bij deze camping bij Nimes

Wie een accommodatie wil huren aan rivier de Cèze, kiest voor een luxe verblijf op Camping La Vallée Verte in La Roque-sur-Cèze in Frankrijk. Deze Nederlandse camping vormt de uitvalsbasis voor menig fietser en wandelaar die de natuur in de prachtige omgeving van dit park wil ontdekken. U zit met uw verblijf op deze camping niet alleen rechtstreeks aan rivier de Cèze, maar ook vlak bij bijzondere, historische steden als Nimes of Avignon. Het is daarom geen wonder dat vele Nederlanders er elk jaar op uit trekken om op deze camping in het hart van Frankrijk en de natuur te verblijven. U kunt op dit park aan rivier de Cèze een luxe accommodatie huren om met uw gezin in te verblijven, maar het is ook mogelijk om zelf een camper of caravan mee te nemen voor uw vakantie.

Wat maakt deze camping tot een ideale vakantielocatie?

Wat deze camping tot een ideale vakantielocatie maakt, is het feit dat u gemakkelijk diverse activiteiten onderneemt in of rondom de rivier. Wilt u vanuit deze camping aan de rivier liever bij culturele hoogtepunten, zoals de stad Nimes, een kijkje nemen? Ook dat is vanwege de centrale ligging uitstekend mogelijk. Wanneer u na een actieve en indrukwekkende dag weer richting uw accommodatie keert, kunt u nog even afkoelen in het zwembad van de camping of de rustige rivier. Welke accommodatie u ook wilt huren, dit park aan rivier de Cèze verzorgt uitsluitend chalets van de hoogste kwaliteit voor uw verblijf. U beleeft hier dus zeker een onvergetelijke vakantie.

Bekijk alvast een sfeerimpressie van dit mooie park

Zou u graag een kijkje nemen bij deze camping aan de rivier bij Nimes? Bekijk dan alvast een sfeerimpressie op hun website en selecteer de kampeerplaats of de chalet die bij u en uw reisgezelschap past. Boek vandaag nog uw vakantie op deze unieke locatie en wees zeker van een onvergetelijk verblijf in het hart van Frankrijk.