Amsterdam Plaza
Image default
Vakantie

Een unieke Amsterdam private tour

Op mijn website privatetourguideamsterdam.com heb ik de beste Holland-tours geselecteerd. Van deze Holland-tours kun je video’s bekijken voor een snelle indruk. Deze unieke privé rondleidingen die ikzelf graag geef, hebben altijd een extra meerwaarde. Een meerwaarde omdat ik van de gebaande paden af ga en verborgen juweeltjes en de beste bezienswaardigheden laat zien. Met deze visie organiseer ik ook de Amsterdam private tour. Tijdens deze unieke tour door Amsterdam laat ik je alle bezienswaardigheden zien die de moeite waard zijn. Daarbij vertel ik je graag van alles over deze prachtig bruisende stad. Ik verspil liever geen tijd aan het bezoeken van cadeaushops of andere onzinnige plekken.

Op zoek naar een Private tour guide Amsterdam?

Welkom! Mijn naam is Remco en ik ben een geboren (in de jaren 60) en getogen Amsterdammer. Tijdens de Amsterdam private tour die ik met heel veel plezier en liefde voor de stad organiseer, zal je ogen en oren te kort komen. Ik kan je alles vertellen over de architectuur en de geschiedenis van de stad als je daarin geïnteresseerd bent. Ik weet alle unieke bezienswaardigheden te vinden en ook de minder bekende plekken die de moeite waard zijn om te bezoeken. Heb je een voorkeur voor een bepaalde plek in Amsterdam die zeker in de Amsterdam private tour dient voor te komen? Laat het weten zodat ik daar rekening mee kan houden!

Amsterdam wereldstad

Amsterdam is een vrij kleine stad vergeleken met de wereldsteden over de hele wereld. Toch is Amsterdam overal ter wereld beroemd en dus een bezoek en rondleiding zeker waard! Ik ben dol op het ontmoeten van nieuwe mensen en daarom ben ik de perfecte private tour guide voor Amsterdam! Ik spreek Nederlands (eventueel met een Amsterdams accent) Engels, Duits en een beetje Spaans en Portugees. Laat mij je bij de hand nemen zodat we samen een uniek kijkje kunnen nemen in het adembenemende Amsterdam! Laat mij je private tour guide Amsterdam zijn en je zult een unieke ervaring ondergaan. Een ervaring die je nog jaren lang terug laat denken aan het o zo mooie Amsterdam!

autorijschool zoetermeer

 

https://privatetourguideamsterdam.com/