Amsterdam Plaza
Woning en Tuin

Een roterende schoorsteenkap

Een roterende schoorsteenkap van Airxlshop.nl biedt je verschillende voordelen. Door de waterdichte bovenplaat voorkom je inregenen van het rookkanaal en doordat de trekkap is geproduceerd uit hoogwaardig roestvrij staal, roest deze niet. 

De kap werkt tot 80% trek bevorderend en wordt door de wind aangedreven. Hierdoor functioneert de kap als afzuiger van de rookgassen.

 

Toepasbaar op een rookkanaal tot 280 mm

De roterende schoorsteenkap is toepasbaar op een rookkanaal tot 280 mm. De montage is door de vier haakankers die mee worden geleverd uiterst eenvoudig en het draaimechanisme is voorzien van twee kwaliteitslagers, door het kantelmechanisme veeg je gemakkelijk het rookkanaal en de roterende kap voldoet aan de Europese veiligheids- en kwaliteitsnormen. 

Naast trekkappen bestel je bij Airxlshop.nl ook andere artikelen die betrekking hebben op een open haard of houtkachel. Denk hierbij aan een handige schoorsteenveegset. Met deze schoorsteenveegset kun je zelf je schoorsteen vegen en blijft je schoorsteen altijd netjes schoon.

 

Plaats je bestelling eenvoudig in de webshop van Airxlshop.nl

Ben je overtuigd van de voordelen die de kap heeft? Wacht dan niet langer en plaats je bestelling eenvoudig in de webshop van Airxlshop.nl. Plaats je voor 14.00 uur je bestelling, dan kun je deze de volgende dag in huis verwachten. 

De verzendkosten bedragen € 4,95 en niet goed, is geld terug! Je bestelling reken je veilig online af en voor vragen helpt de behulpzame klantenservice je graag verder. Haal jij binnenkort een een kwalitatief goede schoorsteenkap in huis?