Amsterdam Plaza
Image default
Woning en Tuin

Een luxe schaakbord van marmer kopen?

Ben je op zoek naar een nieuw schaakbord ? Denk dan zeker eens aan een uitvoering van marmer. Veel mensen nemen voor recreatief gebruik genoegen met een schaakbord van mindere kwaliteit, terwijl een schaakbord van marmer ook erg toegankelijk is. Daarnaast kent een schaakbord van marmer verschillende voordelen. Welke voordelen dat zijn? Dat lees je hier.

 

Spelen met een premium gevoel

Het meest merkbare verschil met een regulier schaakbord is het premium gevoel dat een schaakbord van marmer met zich meebrengt. Het bord voelt ontzettend solide aan, evenals alle pionnen op het bord. Wanneer je een beurt mag doen met een van deze pionnen, voelt dit een stuk robuuster aan. Dit maakt een marmeren schaakbord een stuk geschikter om een spelletje te spelen met je vrienden of familie. Wanneer je deze uitvoering tevoorschijn haalt, krijg je gegarandeerd een complimentje over de kwaliteit van het spel!

 

Lang speelplezier door marmer

Marmer zorgt niet alleen voor een premium gevoel, maar is ook daadwerkelijk een premium materiaal. Dit heeft verschillende voordelen, die bij bijvoorbeeld een schaakbord van marmer goed naar voren komen. Zo is marmer ontzettend slijtvast. Als je per ongeluk een pion laat vallen of er tijdens het spelen mee over het bord krast, hoef je niet direct bang te zijn voor beschadigingen. Dit zorgt voor een lange levensduur van het spel. Hoewel je in eerste instantie dus wel wat meer kwijt bent aan de aanschaf van een schaakbord marmer, verdient zich dit in de lange termijn zeker terug doordat je jarenlang plezier beleeft aan hetzelfde schaakbord. Daarnaast kenmerkt marmer zich door het gemakkelijke onderhoud. Dit vertaalt zich terug in het eenvoudige schoonmaken van marmer. Wanneer het spel een tijdje in de kast stof heeft staan happen, is een vochtige doek genoeg om het spel weer te laten glimmen als vanouds!

 

Kopen bij de all-in-one aanbieder van Nederland

Je kunt een schaakbord marmer bij een aantal aanbieders terugvinden, maar wij adviseren je eens een kijkje te nemen bij IndoMarmer. Hier vind je schaakborden in allerlei kleuren en maten, zodat er altijd eentje is die jou goed aanspreekt. Daarnaast bieden zij ook de laagste prijzen aan. Geen slecht idee om eens op deze site te kijken dus!