Amsterdam Plaza
Aanbiedingen

De veelbelovende toekomst van Opel

Net als alle grote autofabrikanten zit Opel midden in de transitie naar elektrisch rijden. Opel begon vroeg met de eerste elektrische modellen. Daarnaast wordt er gewerkt aan een nieuw herkenbaar design. Opel zit midden in een enorme verandering.

Het vernieuwde Opel

Opel wilde ook na de inlijving door de PSA Groep onderscheidend blijven. Daarom is er een nieuwe designtaal ontwikkeld die voor het eerst zichtbaar is op de nieuwe Opel Mokka en Opel Crossland. 

Kernwaarden van deze nieuwe designtaal zijn ‘Duits, toegankelijk en spannend’. Onder de Duitse uitstraling valt bij Opel degelijkheid en menselijkheid.

Karakteristiek designelementen zijn het Opel Kompas en de zogenaamde ‘vizor’. Dit is een op een het vizier van een motorhelm lijkend paneel op de voorkant van de auto waarin de verlichting, sensoren en het logo zijn opgenomen. Deze vizor wordt de komende jaren doorgevoerd op alle nieuwe Opels. Het ‘Pure Panel’ dashboard is de vertaling van het Opel Kompas en de vizor naar het interieur.

Elektrische pionier

Lang voordat elektrisch rijden groot werd, experimenteerde Opel al met elektrische auto’s. Zo werd in de jaren zeventig al getest met de Opel Elektro GT. Dit was een sportauto die was voorzien van een elektrische aandrijving. In 2009 introduceerde Opel de elektrische Ampera. Door de combinatie van een 150 pk sterke elektromotor en een 1,8-liter range extender was de elektrische Ampera goed genoeg voor dagelijks gebruik.

 In 2016 introduceerde Opel de Ampera-e. Een volledig elektrische gezinsauto uitgerust met een 204 pk sterke elektromotor en een 60 kWh lithium-ion-accupakket. Genoeg om 380 kilometer mee te rijden.

De Ampera-e was de start van het elektrische modellenoffensief van Opel. Inmiddels zijn er ook elektrische varianten van de nieuwe Corsa en de Mokka leverbaar. Opel maakt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar.

Nieuwe Opel Modellen

De 3 nieuwste Opel-modellen zijn de Corsa, Mokka en Crossland. Via Opel Private Lease zijn ze alle drie voordelig te rijden voor een vast bedrag per maand.

Opel Corsa

Als sinds 1982 is de Opel Corsa een ideale pittige stadsauto. De nieuwe Corsa staat in het teken van innovatie en technologie. Hij is voorzien van technologische snufjes die alle ritten aangenamer, comfortabeler, duurzamer en veiliger maken. Zo is hij leverbaar met Active Lane Keep Assist, Cruise Control met snelheidsbegrenzer, verkeersbordherkenning en nog veel meer. Via Opel Corsa Private Lease is mogelijk om zowel de benzine als de elektrisch aangedreven Corsa te rijden voor een vast bedrag per maand.

Mokka

De nieuwe Mokka valt op door de dynamische looks die voortkomen uit de nieuwe designfilosofie van Opel. Onderdeel daarvan is bijvoorbeeld de Vizor, hét nieuwe design-kenmerk op de voorkant van de Mokka. Of de elegante sierlijst die in één vloeiende beweging van de motorkap langs de bovenkant van de zijramen naar de achterklep loopt. 

Het interieur is harmonieus, licht en ruim. Hij is uitgerust met geavanceerde technologie die elke rit comfortabeler en veiliger. Via Opel Mokka Private Lease is het mogelijk om voor een vast bedrag per maand zorgeloos in een nieuwe Mokka te rijden.  Je hebt dan geen onverwachte kosten en gedoe. Ook de Mokka is zowel met benzinemotor als elektromotor te leasen.

Crossland

In de woorden prachtig én praktisch is nieuwe Crossland samen te vatten. Ook de nieuwe Opel Crossland is ontworpen op basis van de nieuwe designfilosofie van Opel. Net als alle nieuwe modellen is de praktische Crossland SUV direct herkenbaar als Opel door het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’.  Het is mogelijk om de nieuwe Crossland voordelig te rijden via Opel Crossland Private Lease.

Private Lease

Opel modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Opel Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

Private Lease

Peugeot modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Peugeot Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

https://leaseauto.nl/private-lease/opel/