Amsterdam Plaza
Woning en Tuin

De juiste tegel bij de juiste persoon

Ben jij iemand die niet te veel tijd, moeite en energie wil stoppen in het onderhoud van de tuin of wroet jij het liefst de hele dag in de aarde en spuit jij de tegels regelmatig schoon? Iedereen met een tuin gaat er anders mee om. Waar de één het liefst zo min mogelijk planten in de tuin heeft staan, zodat de kinderen er lekker kunnen fietsen, is de ander van negen tot vijf te vinden tussen de bloemen en het onkruid in de tuin aan het verwijderen. Om die reden zijn er ook veel verschillende mogelijkheden in sierbestrating voor de tuin, waar je bij Bricks and Stones aan het juiste adres bent.

Bricks and Stones is specialist op het gebied van sierbestrating en weet daarom als geen ander om de juiste steen bij de juiste persoon te vinden. Houd jij het liever simpel en ben je niet van al te veel poespas? Dan passen keramische terrastegels perfect bij jou! Deze gebakken tegels zijn zeer eenvoudig schoon te maken met een bak water en een bezem, waarna je binnen tien minuten weer in de tuinstoel kan kruipen. Tevens behouden de tegels langdurig hun kleur en zullen er niet snel krassen op verschijnen. Echter, zit jouw hoofd vol ideeën en is jouw creativiteit eindeloos? Kies er dan voor om je te verdiepen in de mogelijkheden met gebakken waaltjes. Deze klinkers bestaan in verschillende waalformaten en kunnen bovendien in diverse patronen gelegd worden. Varieer met kleur of in patroon en maak er jouw unieke ontwerp van!

Zie jij het al helemaal zitten om de tuin opnieuw te bestraten? Laat je dan informeren door Bricks and Stones in de mogelijkheden of kom zelf met een idee, waarbij wij jou kunnen helpen het in praktijk te brengen. Zo geniet jij straks uitermate van de zon in de tuin.

https://www.bricksandstones.nl/

Gerelateerde artikelen

Een nieuwe bank kopen

Een luxe schaakbord van marmer kopen?

De juiste plekken voor coronabestrijdingmiddelen