Amsterdam Plaza
Image default
Aanbiedingen

De gezelligheid van een Kunsthaag

Gezelligheid en Sfeer met groen van een kunsthaag

Vindt u het ook zo lekker om op een warme dag in uw tuin of op uw balkon te zitten? Heeft u veel planten en struiken in uw tuin of op uw balkon en vindt u het onderhoud ervan best wel veel. Zoals knippen, snoeien en water geven. Veel groen in de tuin staat heel gezellig en brengt veel sfeer en rust met zich mee.

Maar dat onderhoud…en sjouwen met tuinafval…denk eens na om een Kunsthaag aan te schaffen.

Onderhoudsarme tuin met een Kunsthaag

De Kunsthagen van Kunsthaag.EU zijn nagenoeg onderhoudsvrij, zien er uit als een echte haag, ze gaan jaren mee en u heeft het hele jaar door een groene tuin. De kunsthaag worden geleverd op een rol of op tegels en zijn heel eenvoudig zelf te monteren zonder dat er een dure tuinman hoeft bij te komen.

De afmeting is 1 meter hoog bij 3 meter lang. Heeft u een kleiner of groter oppervlak nodig dan is de kunsthaag door het gepattenteerde kliksysteem eenvoudig te verlengen of te koppelen zodat u oneindig hoge en of lange kunstheggen kan maken. Het geheel bestaat uit een uniek kunsstof frame waar het bladerdek is op gemonteerd.

Niet altijd geeft de Kunsthaag een volle dekking, dan kunt u er nog door heen kijken, dit wordt meestal opgelost door er een achtergrondscherm achter te monteren, dit geeft weer een volle dekking.

Elk blad in de kunsthaag bestaat uit een unieke vezel die zodra hij omgebogen wordt zijn orginele toestand weer terug neemt.

Kunsthaag in het interieur

De kunsthaag is zelfherstellend, uv bestendig en anti toxic. Dus ideaal om ook binnen te gebruiken in uw woonkamer als decoratie tegen de wand of in uw bedrijf, horeca en winkel, -showrooms, expositie, stand decoratie.

Overal is het nu mogelijk het groen van een kunsthaag te creeren zonder het snoeien en knippen met bijbehorend blad afval. Mocht de kunsthaag onverhoopt toch vies worden dan is deze eenvoudig met water schoon te maken.

Meer weten? Kijk eens op de website van www.kunsthaag.eu.

 

https://kunsthaag.eu