Amsterdam Plaza
Image default
Auto's en Motoren

BMW motor kopen

De eerste rit met je motor is iets dat je voor de rest van je leven niet meer gaat vergeten. Wat je zeker niet gaat vergeten is je eerste rit op een BMW motor. Wie wilt er nou geen krachtige BMW motor kopen? Jij, als potentiële koper, hebt de mogelijkheid om jouw BMW motor met verschillende opties te personaliseren.

De zoektocht van BMW

BMW begon met een concept, namelijk de boxer. In het hele begin hadden motoren een motorvermogen van 11 pk. In vergelijking met nu is dat natuurlijk heel weinig maar in 1936 was het erg indrukwekkend. De boxers zijn sterk verweven met het merk. Veel klanten kwamen in opstand, want BMW ging al snel op zoek naar meer vermogen. Een goed voorbeeld hiervan is de K100. De marketeers van BMW wilde het boxer concept af serveren met de introductie van de K100. Deze motor overtrof met een vermogen van 90 pk menig japanner. In het verleden was een motor met 90pk bijzonder, maar in de tijd waarin we nu leven niet meer. In 2008 presenteerde BMW dan ook een superbike met de eerste 1000 cc viercilinder die maar liefst 193 pk haalde. Lekker gas geven en het vermogen los laten.

Pech op de weg

Mocht je met de kwaliteitsvolle BMW motor toch een keer motorpech hebben langs de weg download dan RoadGuard. Deze app is gekoppeld aan je locatievoorziening. De app weet precies waar je bent en stuurt direct een pechhulpverlener naar je toe. Er is altijd een pechhulpverlener in de buurt. Je kan zelfs kijken waar jouw pechhulpverlener rijdt zodat je weet hoe laat hij bij je is. Zelfs de naam en het telefoonnummer van de hulpverlener staat in de app. Alle hulpverleners zijn specialisten die weten wat ze moeten doen bij motorpech en staan altijd voor je klaar.