Amsterdam Plaza
Image default
Winkelen

Beco zwemgordels

De Beco zwemgordel is perfect voor kinderen die druk bezig zijn met leren zwemmen. De zwemgordels van Beco worden ook regelmatig ingezet bij zwemlessen. Het voordeel van de zwemgordels is dat ze zorgen voor drijfvermogen zonder de kinderen te beperken tijdens het zwemmen. Een extra pluspunt aan Beco zwemgordels is dat er eventueel een drijver uitgehaald kan worden. Hierdoor moet een kindje meer moeite doen om zelf te zwemmen. De schuimen drijvers kunnen zo afgesteld worden op het zwemniveau van het kindje.

Beco zwemgordels zijn ontwikkelt voor het zwemonderwijs

Op het internet zijn er heel veel verschillende drijfhulpmiddelen te vinden. Maar de Beco zwemgordels zijn echt als enige ontwikkelt voor zwemonderwijs. Ze zijn praktisch gemaakt en zitten comfortabel tijdens het oefenen van de schoolslag. Hierdoor blijft het plezierig om te oefenen met leren zwemmen. Vanaf 15 kg kunnen ze gebruikt worden en de meeste kinderen van twee jaar kunnen ermee oefenen. Het is wel zo dat de Beco zwemgordels enkel met begeleiding gebruikt kunnen worden. Het is namelijk geen reddingsmiddel, maar puur een hulpmiddel bij het leren zwemmen. Met Beco zwemgordels is het eventueel mogelijk om zelf met je kindje in het zwembad te oefenen met leren zwemmen.

Beco Duikbrillen voor snorkelen en duiken

Ben je van plan om binnenkort te gaan snorkelen of duiken? Neem dan je eigen Beco duikbrillen mee om te water te gaan. De duikbrillen zijn gemaakt van kunststof en zorgen voor goed zicht onderwater. Als je gaat duiken dan kan je de onderwaterwereld nog beter zien dankzij deze goed aansluitende duikbril. De duikbril zelf is gemaakt van veilig gehard glas en kan dus echt tegen een stootje. Met een verstelgrip maak je de duikbril op maat voordat je onderwater gaat. Dankzij het flexibele materiaal past de duikbril zich ook goed aan bij je hoofd. Zo blijft deze goed strak zitten en zakt de duikbril niet af tijdens het duiken. Dit voorkomt ook dat er water in je duikbril komt te zitten.

Bestel je eigen Beco duikbril online

Ben jij van plan om binnenkort te gaan duiken of snorkelen? Of ben je van plan om de zee in te gaan? Dan kan je vooraf alvast je eigen Beco duikbrillen bestellen. Met deze duikbrillen kan je de zee ingaan en genieten van de prachtige onderwaterwereld. Wij verkopen de Beco duikbrillen voor zowel volwassenen als kinderen. Zo kunnen jullie samen onderwater genieten van de mooie wereld die er te vinden is.