Amsterdam Plaza
Auto's en Motoren

Autotheorie Amsterdam binnen 1 dag!

Het behalen van het theoriecertificaat voor de auto voelt voor velen als een hogere drempel dan een feitelijke verkeersdrempel op de weg. Daar hoef je je bij 123-theorie.nl geen zorgen over te maken, dat met zijn eendaagse theoriecursus al circa 20.000 kandidaten aan het theoriecertificaat heeft geholpen. Niet aan de hand van dikke leerboeken en cd-roms, maar met handige trucs, examentips en praktijkvoorbeelden die je goed bijblijven. De slagingskans is 100%.

Eenvoudig en snel online inschrijven

Woon je in Noord-Holland of specifiek in de buurt van Amsterdam? Dan kun je op meerdere dagen in de week een theoriecursus in Amsterdam volgen. Je ziet op de website van 123-theorie.nl wanneer de cursusdagen zijn en hoeveel plekken er nog vrij zijn. Klik op ꞌinschrijvenꞌ, vul je gegevens online in en je bent ingedeeld voor de spoedcursus. 123-theorie.nl reserveert direct een examenplek voor je bij het CBR.

Dagelijks auto-theoriecursussen verspreid door het land

Er worden dagelijks theoriecursussen verspreid door Nederland gegeven. Er is meerdere keren per week ook een theoriecursus in Rotterdam, net zoals in Den Haag, Eindhoven, Breda, Zwolle, Deventer, Arnhem en Utrecht. De ochtend wordt benut voor het leren van de examenstof, na de lunch verzorgt 123-theorie.nl het vervoer naar de examenlocatie van het CBR.

De theoriecursussen van 123-theorie.nl zijn ook zeer geschikt voor als je te kampen hebt met faalangst, met dyslexie of met ADHD. Wil jij de volgende zijn die het theorie-examen haalt? Schrijf je dan meteen online in of neem contact op met 123-theorie.nl. Dat kan telefonisch (085 – 060 1230), per e-mail of via het contactformulier op de website.
 

Gerelateerde artikelen

Tips voor jouw rijlessen bij rijschool Zoetermeer

Auto, scooter of motor, je rijbewijs halen in Amsterdam doe je bij Caland

Een Mercedes Sprinter als leaseauto