Amsterdam Plaza
Winkelen

Alles wat je graag wil weten over het merk Swissflex

Bijzonder veel mensen hechten grote waarde aan hun nachtrust… en dat is niet meer dan terecht. Een goede nachtrust brengt niet alleen heel wat interessante voordelen met zich mee  voor je gezondheid, daarnaast zal je, je ook veel beter in je vel voelen. Indien je alleen maar genoegen kan nemen met het beste van het beste is het mogelijks de moeite waard om even te kijken in de richting van het merk Swissflex. Dit merk staat er om bekend over een ongelofelijke ervaring te beschikken waardoor ze als geen ander in staat is om de meest kwalitatieve bedden te produceren. Wil jij ook graag meer ontdekken over het merk Swissflex en over de voordelen die er allemaal aan verbonden zijn? Dan kan het voor jou zeer interessant zijn om even snel de onderstaande informatie door te nemen.

            Meer dan 60 jaar ervaring

Het eerste punt wat duidelijk voor het merk Swissflex spreekt is het feit dat ze reeds over meer dan 60 jaar ervaring beschikt voor wat de ontwikkeling van intelligente bedsystemen van absolute topkwaliteit betreft. Het Zwitserse vakmanschap is samen met de passie voor innovatie duidelijk terug te zien in de uitstekende lattenbodems waar het merk bekend om staat. Swissflex hecht bijzonder veel waarde aan niet alleen kwaliteit, maar ook aan duurzaamheid en veiligheid. Dit zorgt ervoor dat men ervoor heeft gekozen om de meest complexe stappen uit het productieproces met de hand uit te voeren. Enkel en alleen op deze manier kan een zo hoog mogelijke kwaliteit namelijk in de praktijk steeds worden gewaarborgd.

 

Swissflex maakt bij de productie van haar lattenbodems overigens gebruik van een zeer uitgebreide checklist. Het gaat hierbij om een checklist die bestaat uit zomaar even 70 verschillende punten. Deze checklist zorgt ervoor dat niet alleen de lattenbodems, maar ook de matrassen van het merk er moeiteloos in slagen om aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen te voldoen.

            Een lichaam dat altijd perfect in balans is

Eén van de belangrijkste troeven waarin het merk Swissflex zich zonder meer weet te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie heeft betrekking tot het feit dat ze ervoor zorgt dat het lichaam altijd perfect in balans is. Dit bovendien ongeacht de favoriete slaaphouding waarover je beschikt. De zogenaamde Swissflex-Bridge-technologie zorgt er in de praktijk voor dat zelfregulerende veermodules de afzonderlijke latten moeiteloos met elkaar verbinden. Deze veerketen zal niet alleen automatisch, maar bovendien ook zeer nauwkeurig reageren op het aanpassen van de lichaamsdruk. Bovendien past ze zich ook volledig aan, aan alle bewegingen die tijdens het slapen kunnen ontstaan.

 

Het resultaat van bovenstaande is een ergonomisch uitstekende ondersteuning. Dit zal in het bijzonder een grote (en tevens ook voelbare) impact hebben op de meest kwetsbare onderdelen van het lichaam. Het gaat hierbij dan uiteraard om bijvoorbeeld de schouders. Een zo groot mogelijke veerweg zorgt er hierbij in combinatie met een maximale wegzinkdiepte voor dat deze op de meest optimale wijze worden ontlast. Dit terwijl andere delen van het lichaam dan weer op een uitstekende ondersteuning kunnen rekenen. Swissflex-slaap concepten zijn bij Bröring Amsterdam persoonlijk te ervaren.

 

Gerelateerde artikelen

Bankstellen Enschede