Amsterdam Plaza
Image default
Vakantie

Wanneer komt u overnachten in een groepsaccommodatie in Friesland?

Bent u op zoek naar een leuke groepsaccommodatie in Friesland? Dan bent u in Heeg aan het goede adres. In Heeg zit namelijk een gezellig B&B; een ideale uitvalsbasis om samen met gezelschap te vertoeven.

 

Over de B&B en de omgeving

De B&B kan geboekt worden in losse kamer, maar is ook zeker geschikt voor grotere groepen. Het is een ideale groepsaccommodatie in Friesland!

 

De B&B ligt aan open vaarwater, op een paar minuten varen van het Heegermeer. Houdt u van watersport dan bent u hier zeker op het juiste adres! Heeg is de perfecte locatie voor tal van watersportmogelijkheden. In het dorp vindt u verschillende horecagelegenheden. In de zomer is er zelfs een uitgebreid zomerprogramma vol met leuke activiteiten. Bij mooi weer is het ook absoluut een aanraden om een bezoek te brengen aan het recreatiestrand! Dit strand is gelegen aan het Heegermeer en beschikt over een grote waterglijbaan.

 

Staat u liever met beide benen op de grond dan is er in de omgeving van Heeg ook genoeg te doen! Breng een bezoek aan een van de elf steden of kom bijvoorbeeld een dagje winkelen in de stad Sneek, deze stad ligt op 10 kilometer afstand van Heeg!

 

Zoekt u een groepsaccommodatie in Friesland voor groepen tot 20 personen?

Wilt u komen met een groep van 14 tot 20 personen dat kunt u, natuurlijk wel op basis van de beschikbaarheid, de gehele B&B huren als groepsaccommodatie. Wanneer u over de gehele B&B beschikt, heeft u toegang tot zes tweepersoonskamers en twee vierpersoonskamers. De B&B is van alle gemakken voorzien. Er is een keuken waar zelf gekookt kan worden. Geen zin om zelf te koken, dan kunt u ervoor kiezen om de catering uit te besten. Verder is een gemeenschappelijk ruimte waar genoeg zitplaats is voor iedereen. Naast de gemeenschappelijk ruimte beschikt de B&B ook over een ruim terras.

 

Hoe groot de groep ook is waar u mee wilt komen, de B&B biedt de perfect oplossing! Wanneer komt u overnachten in deze groepsaccommodatie in Friesland?

 

https://www.aanhetwater.nl/groepen