Amsterdam Plaza
Woningen

Waarom kiezen voor vastgoedbeheer?

Heb jij vastgoed, maar wil je liever je vastgoedbeheer uitbesteden? Slimme keuze! Er zijn belangrijke redenen waarom jij je vastgoedbeheer wil uitbesteden, namelijk fiscale voordelen, weinig leegstand, goede contracten en het ontzorgen beheerder 

 

Geen zorgen 

De meest belangrijke en relevante reden om te kiezen voor vastgoedbeheer is om jezelf, of de eigenaar, te ontzorgen van de taken rondom het vastgoedbeheer. Er kan dan gefocust worden op andere zaken. Vaak heeft een vastgoedeigenaar ook nog een andere baan waar hij of zij tijd in moet stoppen. Tevens is het voor de huurder fijn om een vast aanspreekpunt te hebben die altijd bereikbaar is. Zo wordt de vastgoedeigenaar tijdens vakanties niet gestoord als er wat aan de hand is met het pand. Ook neemt een vastgoedbeheerder de administratieve taken over. Als je hier weinig verstand van hebt, is het natuurlijk fijn dat dit voor je wordt geregeld.  

 

Weinig leegstand 

Met een vastgoedbeheerder wordt leegstand tot een minimum beperkt. Dit komt doordat een vastgoedbeheerder vele contacten heeft om het pand aan te verhuren. Daarnaast kunnen zowel verhuurders als huurders rekenen op een goed contract. Dit zorgt ervoor dat de huurder op een vaste dag of voor een vaste dag betaald en kan de huurder ervanuit gaan dat er goed wordt omgegaan met onderhoud. Tevens wordt ook het woongenot hierdoor gewaarborgd.  

 

Fiscale voordelen 

De meeste vastgoedeigenaars hebben vastgoed omdat ze graag investeren. Hiermee wil je rendement behalen en extra inkomsten genereren. Om fiscaal voordeel te behalen, is het wel van belang om inzicht te hebben in de betreffende situatie. Een vastgoedmanagement kan jou alles uitleggen met betrekking tot belastingen en fiscale voordelen. Denk hierbij aan verbouwingskosten en hoe je die mogelijk kan aftrekken. Hier zitten natuurlijk regels aan verbonden en een vastgoedbeheerder deelt deze graag met je.  

 

Technisch, financieel of commercieel beheer 

Een vastgoedbeheerder kan verschillende zaken voor je regelen, zoals technisch, financieel of commercieel beheer. Je kan zelf beslissen waarjij behoefte aan hebt. Als je meer behoefte hebt aan het coördineren van werkzaamheden of adequaat reageren bij werkzaamheden, kan je voor technisch beheer gaan. Wanneer je met name huurders zoekt voor jouw pand, is commercieel beheer aan te raden. Wat je ook zoekt, je kan met jouw vragen altijd terecht bij een vastgoedbeheerder.  

 

 

https://365beheer.nl/vastgoedbeheer/

Gerelateerde artikelen

Kozijnen offerte aanvragen

In welk interieur past een stalen deur?

3 tips voor een verhuizing