Amsterdam Plaza
Image default
Tuin en buitenleven

Vliegengordijn op maat kopen

 

Het is volop zomer en voor veel mensen is inmiddels de vakantie begonnen. Vier je je vakantie dit jaar lekker thuis? Dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk buiten op je balkon of in je tuin vertoeven. Het liefst houdt je dan de deuren open zodat er ook nog een lekker briesje door je huis waait. Het enige nadeel hiervan is dat je niet alleen een lekker briesje in huis krijgt, maar ook vliegen, muggen en soms zelfs wespen. Wat kun je hier het beste tegen doen?

 

 

 

Bestel een vliegengordijn op maat en voorkom vliegen in huis

Natuurlijk een vliegengordijn aanschaffen! Dat is simpelweg de meest effectieve oplossing. Maar wat als jouw deurkozijn niet de standaard maat van 90x200cm of 100x220cm heeft? In dat geval heb je twee opties, je kunt kiezen voor koppelbare vliegengordijnen. Dat zijn meestal lamelhorren die zo gemaakt zijn dat je er 2 of meer aan elkaar kunt koppelen zonder dat het zichtbaar is. Van dit soort koppelbare deurgordijnen bestaan niet heel veel varianten. Maar mocht je interesse hebben, dan vind je ze voordelig op de website van vliegengordijnkopen.nl

Als tweede optie kun je een vliegengordijn op maat kopen. Dat is natuurlijk duurder dan een koppelbaar exemplaar. Maar een vliegengordijn dat je kunt koppelen moet je wel zelf op maat maken. Dat hoeft met maatwerk niet. Met maatwerk geef je via onze website de lengte en breedte door, zie je direct al wat dat gaat kosten, en als je bestelt wordt je vliegengordijn geheel op maat gemaakt en binnen circa 1 week bij jou thuis of op het werk geleverd. Niet elk materiaal is geschikt voor maatwerk. Je kunt kiezen uit drie varianten, namelijk: Kralen, hulzen en kettingen. Bij al deze drie varianten kun je vervolgens de kleur kiezen. De hulsjes zijn het voordeligste, gevolgt door de kralengordijnen en de kettinggordijnen.

Met vliegengordijnen reken je af met vliegen en muggen in je huis. Natuurlijk kan er nog wel eens een vliegje tussen de strengen doorglippen. Maar dat is niet in verhouding als je het vergelijkt met een deurpost waarin geen gordijnen hangen. Voor de grootste keus in deurgordijnen en raamhorren ga je naar Vliegengordijnkopen.nl. Altijd voordelig, zeer snelle levering en ontzettend veel keus! Ook voor de kleine beurs. Neem vrijblijvend een kijkje op de website of bezoek onze showroom in Zutphen.

U vindt de website het het adres van de showroom op:

www.vliegengordijnkopen.nl