Amsterdam Plaza
Image default
Woning en Tuin

Vernieuw het interieur met de Purpleforest kunsthaag

Verfraai het interieur met de kunsthaag Purpleforest Wandmat. Echt een frisse en vrolijke toevoeging aan de saaie wand. In een mum van tijd opgehangen en direct een positief resultaat.

Meer rust straalt het uit en is een zeer populaire toepassing in de horeca en in winkels. Een kunsthaag is een mooi alternatief dan een schilderij en is al een aantal jaren trending.

Verfraai de wand met een Purpleforest kunsthaag

Verleng je interieur bij de tuin, het buitenleven, en realiseer een onderhoudsarme sfeer.

Een ideale afscheiding wat voor meer privacy zorgt met de buren. Maak je eigen junglewand in de overkapping, serre of het terras.

Een ander positief punt is dat je je eigen jungle wand kan creëren op zeer eenvoudige manier. Tevens zeer gezellig in je hobbykamer of thuiskantoor.

Zorgt voor goede akoestiek 

Wist je al dat een kunsthaag voor minder galm zorgt? Bijgeluiden en galm worden weggenomen. En dit zorgt voor een ZEN toestand, een rustige uitstraling in een groene omgeving.

De zeer populaire kunsthaag is van goede kwaliteit blijft het hele jaar door groen. Eenvoudig zelf te monteren aan de wand met bundelband en direct een prachtig resultaat zonder te wachten.

Dit is de kunsthaag Purpleforest 

  • Stevige kwaliteit
  • Makkelijk monteren
  • Afmeting 1m2
  • Vrolijke wandmat met paarse bloemetjes
  • Voor interieur en terras, serre en overkapping
  • Direct fraai resultaat
  • Gaat lang mee

Ik wil dezePurpleforest kunsthaag

Stop je zoektocht dus naar een mooie kunsthaag. Vrolijk het interieur of tuin op en maak de leefomgeving sfeervoller. Wij kunnen ons absoluut voorstellen dat je wel iets anders wilt in je huis of tuin.

Wil je ook wel je interieur of tuin opvrolijken en sfeervoller maken? Of minder galm in de ruimte dan hoef je niet verder te zoeken. Je kunt morgen al beginnen met inrichten met de Kunsthaag wandmat Purpleforest.

https://ecotopper.nl/winkel/jungle-wandmat-kunsthaag/kunsthaag-purpleforest-wandmat-1m2/