Amsterdam Plaza
Auto's en Motoren

Onderdelen luchtgekoelde Volkswagen

Voor uw Volkswagen wilt u alleen revisie onderdelen van de hoogste kwaliteit. U wilt uw klassieker immers in optimale conditie houden. Bij Paruzzi delen we uw passie en daarom leveren wij al 28 jaar lang VW onderdelen van een breed scala aan merken. Of het nu gaat om een versnellingsbak, ruitenwissers of een motor; wij vinden het belangrijk dat we u altijd het beste kunnen leveren. U kunt bij ons zelfs terecht voor onderdelen die ergens anders nog moeilijk te verkrijgen zijn. Bij Paruzzi zult u altijd vinden wat u nodig heeft voor uw Volkswagen bus, Kever of andere klassieker.

Webwinkel Paruzzi

Paruzzi is ooit klein begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder Volkswagen liefhebbers in Nederland, maar ook in de rest van Europa. Onze showroom en magazijnen bevinden zich in Yerseke, Zeeland. Daarnaast beschikken we over een webwinkel waar u eenvoudig al uw bestellingen kunt plaatsen. Door middel van ons handige zoeksysteem is het simpel om de onderdelen te vinden die u zoekt.We hebben deze ingedeeld in onderdeelgroepen, maar ook op VW type. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om snel te bestellen door middel van artikelnummers.

Revisiemotoren

Wij willen u als Volkswagen liefhebber graag alle informatie bieden die u nodig heeft voor uw grootste hobby. Daarom kunt u op de Paruzzi website handleidingen vinden om bijvoorbeeld revisiemotoren en andere onderdelen te installeren. Daarnaast heeft Paruzzi een eigen catalogus en een magazine. Ook komt elke twee weken onze nieuwsbrief uit, zodat u op de hoogte blijft van evenementen en nieuwe onderdelen die binnen zijn gekomen. Als u hulp nodig heeft met het bevestigen van een bepaald onderdeel, dan kunt u altijd via e-mail of telefonisch contact met ons opnemen. (NL: 31 (0)113 503555, BE: 09 3494131).  We geven u graag advies en beantwoorden al uw vragen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom!

https://www.paruzzi.com/