Amsterdam Plaza
Aanbiedingen

Naamstickers online bestellen

Persoonlijke stickers online kopen is nog nooit zo makkelijk geweest met Maatstickers.nl.

Het is echt eenvoudig en superhandig om te doen. Het enige wat je hoeft te doen is op uw muis te klikken en de bestelling te plaatsen. Zo eenvoudig is ons bestelproces.

Het vinden van de juiste naamsticker, kleur en vorm is een moeiteloze procedure en kan worden gedaan in het midden van de nacht, of het eerste wat in de ochtend. Het is helemaal aan jou wanneer je ervoor kiest om online te bestellen. 

Uw eigen naamstickers maken en door ons laten drukken is zo eenvoudig als 123.

 

Dit is hoe je naamstickers besteld:

Kies de gewenste naamsticker: We hebben meerdere vormen en maten. Maatstickers.nl heeft het je heel gemakkelijk gemaakt om stickers te maken die passen bij uw wensen en de wensen van je kind.

Kies je voor een fotosticker? Dan upload je het ontwerp na de bestelling. Dit kan eenvoudig via ons contactformulier of door een email te sturen. Vervolgens gaat ons ontwerpteam bezig met het maken van de naamsticker met de door jou gekozen kleur, vorm en naam.

 

Waarom Maatstickers.nl kiezen?

Je bestelt direct bij ons en wij bedrukken de stickers zelfstandig. Door dit proces zijn wij niet afhankelijk van derden. Ons onlinebestelproces is vereenvoudigd voor uw gemak en omvat geen haken en ogen. Wij zorgen ervoor dat alles precies op bestelling wordt gemaakt en vaak gebeurt dit binnen 24 uur. 

De stickers zijn geschikt voor vaatwassers, magnetrons, vriezers en sterilisators. Daarnaast zijn onze stickers krasbestendig.

Bij Maatstickers.nl, tonen wij u de weg en maken het super gemakkelijk voor u om uw eigen stickers online te bestellen. Of het nu voor verjaardagen, kraamvisite of voor op de kinderopvang is, bij Maatstickers.nl ben je aan het juiste adres.

Wacht dus niet langer. Voor de beste naamstickers moet je bij Maatstickers.nl zijn

Gerelateerde artikelen

Tips voor het winterproof maken van je tuin

Houd je tuin schoon en netjes met een bladblazer

De beste bedrijfscatering