Amsterdam Plaza
Image default
Hobby en vrije tijd

Lasergamen in Amsterdam

Amsterdam is bij uitstek een plek waar veel teamuitjes en vrijgezellenfeestjes worden gehouden. De grote hoeveelheid kroegjes en andere attracties werken als een magneet op groepen die nader tot elkaar willen komen of gewoon samen wat te vieren hebben. Daarom zijn er ook allerlei ondernemers die hierop inspringen met allerlei activiteiten zoals de beruchte bierfiets. Gelukkig zijn er ook andere mogelijkheden voor een activiteit in Amsterdam waarbij je de bewoners wat minder lastig valt.

Zelf organiseren

Een klassieker onder de groepsactiviteiten is lasergamen. Er zijn weinig mensen die bij een teamuitje van werk of een kinderfeestje in  het verleden niet een keer zijn gaan lasergamen bij bijvoorbeeld een kartbaan. Deze klassieker is echter ondertussen al enigszins achterhaald. Veel mensen zijn ondertussen zo vertrouwd met het concept lasergamen dat men het ook zelf op kan zetten. Daarom zijn er in Amsterdam naast hallen voor lasergamen ook bedrijven die laserguns verhuren.

Lasergamen kan goedkoper

Het voordeel van een lasergame huren in Amsterdam is dat het het een stuk goedkoper is dan lasergamen bij een hal. Bij een hal is het vaak gewoon met twee teams amper een kwartiertje op elkaar schieten. Het jammere daar aan is dat je vaak wel €10,- betaalt voor heel even spelen. Bij huren betaal je vaak maar €5,- per gun en kun je de hele dag spelen.

Lasergamen op eigen locatie

Een ander groot voordeel is dat je gewoon kunt lasergamen op een eigen locatie. De openbare ruimte is groot genoeg, zelfs in Amsterdam. Je kunt prima gaan lasergamen in het Amsterdamse Bos of als je liever meer in het centrum zit, zelfs in het Vondelpark. Bij lasergamen schiet je met infraroodstralen, die hinderen niemand. Ook heb je maar ongeveer een half voetbalveld nodig als je met een man of 6 speelt qua ruimte. Daarbij lijken laserguns niet eens op echte wapens dus zelfs in Amsterdam zul je niet snel mensen schrik aanjagen.

 

https://lasergamesethuren.nl/lasergame-amsterdam/