Amsterdam Plaza
Aanbiedingen

Houd je tuin schoon en netjes met een bladblazer

Een tuin is een fijne plek om tot rust te komen en te genieten van alles wat groeit en bloeit, maar het vraagt ook om het nodige onderhoud. Van schoffelen tot snoeien en van vegen tot het opruimen van ontsierende bladeren. Voor de ongewenste bladeren in je tuin kan je het jezelf een stuk eenvoudiger maken door gebruik te maken van een bladblazer. Hiermee voorkom je dat je zorgvuldig vormgegeven tuin wordt ondergedompeld in een grote hoeveelheid boomblad in de herfst.

Wat is een bladblazer?

Zoals de naam het al doet vermoeden, kan een bladblazer jou helpen met het bij elkaar blazen van blad dat door je hele tuin verspreid ligt. Je kan de bladblazer gebruiken om alle bladeren op een grote hoop te krijgen en vervolgens op te ruimen. Nog simpeler is het om ze direct in een opvangzak te verzamelen. Deze zak gooi je eenvoudig leeg in de container voor groenafval. Het gebruik van een bladblazer is dus een goede manier om je tuin op een snelle manier vrij van blad te krijgen en het tuinafval op een duurzame manier af te voeren.

Bladeren opruimen

Omdat blad in het najaar pas jouw tuin ontsiert en je in die periode misschien minder gebruikmaakt van je tuin, kan jij je gaan afvragen of je ze wel moet opruimen. Een bladblazer kopen om het boomblad uit je tuin te vissen, is om meerdere redenen aan te raden. De bomen laten de bladeren niet voor niets los. Het blad heeft zijn mooiste tijd gehad en de bruine kleur voegt weinig toe aan jouw tuin. Bovendien kan een regenbui het blad veranderen in een ontsierende bruine massa die ook nog eens glad wordt. De kans dat jij een slippertje maakt, is dan niet ondenkbaar.

Bescherm je gehoor

Bij het gebruik van een bladblazer zijn oordoppen handig. Zo kan je ook na het opruimen nog steeds genieten van de fluitende vogels in je tuin. Als je de bladblazer ter hand hebt genomen kan je ook gelijk overal stof en vuil wegblazen. Super handig dus zo’n bladblazer.

https://www.gereedschap-expert.nl/

Gerelateerde artikelen

Kandelaars voor in huis

Ben jij klaar voor de zomer van 2022?

Twee soorten verzenddozen die je kunt laten bedrukken