Amsterdam Plaza
Hobby en vrije tijd

Een moderne kerk in Amsterdam

Ben je op zoek naar een gemeenschap, om jouw liefde voor God mee te kunnen delen en samen te praten over de invloed die hij heeft op je leven?
Dan is The River in Amsterdan een prachtige kerk om dit verlangen te realiseren.

Ga niet langer doelloos door het leven, maar maak gebruik van de mogelijkheden die God jou biedt om verder te komen. Toon je liefde voor de Heer, Jezus Christus en de Bijbel en kom samen met andere geloofsgenoten.
Hierdoor zul je het plezier in het leven (terug)vinden, doelen kunnen stellen en een richting hebben in het leven. Je hoeft je niet langer verloren te voelen met alle nieuwe vrienden, familie en uitdagingen die je hier tegen zult komen.

Kom naar de wekelijkse kerkdiensten, maak connecties en bouw relaties op, allemaal bij The River kerk in Amsterdam!

Kerk Amsterdam

Or for our English speaking visitors: Church Amsterdam

Ben jij er klaar voor om je dromen werkelijkheid te laten worden en God te ontmoeten? Samen met een hechte community verder groeien naar de plek die de Heer voor jou heeft bepaald in het leven?
Je hoeft het niet alleen te doen! Kom langs bij een bijeenkomst en raak overtuigd van The River familie, die altijd voor je klaar zal staan.

Wil je meer weten over deze kerk en waar ze voor staan? Bekijk hun website, de online video’s op Youtube of neem zelfs direct contact met ze op middels het contactformulier op de website.
Kom dichter bij God bij The River Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Consoleboten zijn perfect voor zowel sportief als recreatief vaarplezier!

Bed en breakfast Heeg, Friesland ontdekken

Lasergamen in Amsterdam