Amsterdam Plaza
Image default
Electronica en Computers

Een geoptimaliseerde website realiseer je met de hulp van Kojac

Student programmeur gezocht? Dan ben je bij Kojac aan het juiste adres! Meer en meer bedrijven zijn op zoek naar professionele programmeurs, die hun websites optimaal kunnen laten functioneren, hen van goedwerkende webshop kunnen voorzien of de wisselwerking tussen front-end en back-end kunnen verbeteren. Desondanks lijkt er een tekort te zijn aan techneuten die gespecialiseerd zijn in programmering, waardoor bedrijven hopeloos blijven zoeken naar geschikte developers zonder resultaat. Daar komt met de hulp van Kojac echter verandering in, want wij slaan een brug tussen deze zoekende bedrijven naar programmeurs en zoekende student developers naar deze bedrijven. Ben jij benieuwd wat deze studenten voor jou kunnen betekenen? Lees hieronder dan snel verder of neem een kijkje op de website van Kojac om direct contact op te nemen!

Front-end en back-end

Een website bestaat grofweg uit twee onderdelen, namelijk het ‘uiterlijk’ ofwel datgene wat de bezoekers van de website te zien krijgen en het ‘innerlijk’ ofwel het achterliggende technische verhaal die de website goed doet functioneren. De wisselwerking tussen front-end en back-end is dan ook belangrijk om potentiële klanten tevreden te stellen tijdens hun bezoek aan jouw website. Zo is het van belang dat de bezoeker bijvoorbeeld direct het icoontje van het winkelmandje herkent, maar zal het hierop volgende bestelproces ook moeiteloos moeten kunnen verlopen. Kojac zal dan ook de juiste student programmeurs met jou in contact laten komen, afhankelijk van jouw vraag naar front-end of back-end verbeteringen.

Meer weten?

Weet jij al of je de hulp van een front-end of back-end programmeur nodig hebt of heb je nog geen idee hoe jij het beste geholpen kunt worden? Ook dat is geen probleem, want dan zullen wij samen achterhalen wat er precies nodig is om jouw website optimaal te laten functioneren. Neem dus vooral snel een kijkje op de website van Kojac om met ons in contact te komen!

https://www.kojac.nl/