Amsterdam Plaza
Image default
Woning en Tuin

Een betrouwbare slotenmaker

Ook al woon je met veel plezier in Amsterdam dan kan het toch voorkomen dat je naar een ander huis gaat verhuizen in Amsterdam. Het huis kan groter zijn of misschien een tuin hebben die je niet had. Zodra je je nieuwe huis kunt betrekken, moet je kijken wat je er nog allemaal aan wilt veranderen. Wat je daarbij niet mag vergeten is de veiligheid. Je wilt toch veilig in het nieuwe huis wonen? Daarvoor moeten alle mogelijkheden om het huis binnen te kunnen, worden bekeken. Je moet ervoor zorgen dat inbrekers aan je deur voorbijgaan. Je kunt je woning beveiligen met een alarminstallatie. Wanneer je vanaf de buitenzijde ziet dat er een alarminstallatie aanwezig is zal dat een belangrijk euvel zijn voor een eventuele inbreker. Ook moet je zorgen voor voldoende verlichting. Vooral aan de achterzijde van de woning is het vaak van groot belang dat er een fel licht gaat branden wanneer iemand in de buurt komt van de lichtsensor. Dat heeft ook een afschrikkende werking voor een persoon die wat van plan is.

Sloten vervangen

Het is een veilige gedachte dat de vorige eigenaar niet binnen kan komen. Ook al heeft de vorige bewoner “alle” sleutels afgegeven, blijf je toch met de vraag zitten of het daadwerkelijk alle sleutels waren. Daarom is het belangrijk, als je je veilig wil voelen in je nieuwe woning, om alle sloten te laten vervangen door een erkende slotenmaker. Je zou daarvoor op internet kunnen kijken wat een goede slotenmaker is in Amsterdam. Het moet natuurlijk ook een vertrouwd persoon zijn want anders heb je er niets aan. Heb je er via Google een gevonden kun je die telefonisch benaderen. Vraag naar de prijs die gehanteerd wordt. Wil hij geen prijs opgeven dan is het belangrijk dat je verder zoekt. Doe je dat niet en laat je die slotenmaker toch langskomen dan is de kans groot dat je zult schrikken van de prijs die er gerekend is om de sloten te veranderen. Wil je een vertrouwde slotenmaker in Amsterdam neem er dan een via de slotenmaker Amsterdam dan weet u zeker dat u een vertrouwd persoon aan de deur krijgt die een normale prijs rekent en al je wensen zal vervullen. Voordat je alle sloten en dergelijke laat vervangen moet je eerst de vrijblijvende offerte vragen. Wanneer je akkoord gaat dan kan de slotenmaker de werkzaamheden uitvoeren waardoor je je veilig zult voelen als je er woont. Je kunt ook vragen of hij het hele huis wil inspecteren op veiligheid. De slotenmaker zal dan alles noteren wat volgens hem verbetert kan worden. Hij is tenslotte de persoon die een goed inzicht heeft in het beveiligen van de woning. Ook voor de verzekering is het goed als je kunt aantonen dat je woning goed is beveiligd.

 

Noteer het telefoonnummer van de slotenmaker in je telefoon als je tevreden over hem bent geweest. Het kan namelijk ook gebeuren dat als je ’s avonds thuiskomt niet naar binnen kunt. Je kunt de sleutel zijn verloren of de sleutel zit in de binnenzijde van het slot. Ook dan is het belangrijk dat je een vertrouwde slotenmaker kunt bellen die 24/7 dienst heeft en snel langs kan komen. Je weet uit ervaring dat hij gewone prijzen rekent, zodat je niet wordt afgezet. Laat dus niets aan het toeval over wanneer je een nieuwe woning betrekt.