Amsterdam Plaza
Muziek

Breng jouw drumtalent naar een hoger plan

Al jaren heb je drumles gehad bij de lokale muziekschool, die je veel heeft bijgebracht. Samen met een vast groepje leerlingen werden de grootste solo’s je bijgebracht en heb je geoefend op samenspel op de drums. Echter, de zomervakantie komt eraan en daarna vertrek je naar een andere stad om te studeren, waar je een eigen kamer hebt. Hoewel je graag lessen wil blijven volgen, zie je het somber in. De colleges vinden op onregelmatige dagen en tijden plaats en je ziet het niet voor je om daar bij een lokale muziekschool te leren drummen. Bovendien vindt het tijd worden om zelf aan de slag te gaan met het drummen zonder groepsleden. Dan stuit je op de online muziekschool Online Drumles. Zou dat de uitkomst bieden, waar je naar op zoek bent?

Online Drumles biedt voor beginnende en gevorderde drummers uitgebreide oefeningen en bladmuziek om te groeien tot een ware professional. Omdat wij een online muziekschool zijn, is het mogelijk om te drummen waar je maar wil én wanneer je maar wil. Op die manier ben je niet gebonden aan vaste momenten in de week waarop je beschikbaar moet zijn, hoewel dat uiteraard wel mag, als je je daar fijn bij voelt. Bovendien maakt dit het mogelijk om te beginnen op jouw eigen niveau en kun je zelf kiezen voor de uitdagingen die je aan wil gaan.

Wij motiveren onze leerlingen om nieuwe nummers te leren en het onderste uit te kan te halen om zich te ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen lol beleven aan het drummen en uitgedaagd worden op hun eigen niveau. Op die manier zijn online drumlessen namelijk het leukst en kom je het verste. Wie weet, treedt jij wel in de voetsporen van jouw drumidolen en sta je binnenkort op een podium!

https://www.onlinedrumles.nl/