Amsterdam Plaza
Banen en opleidingen

Helpdeskmedewerker ICT

Helpdeskmedewerker IT voor een toonaangevende organisatie –

CareerValue B.V. – Haarlem

MBO niveau 4 of hoger
Junior/Medior/Senior niveau
Vast contract
Salaris in overleg
40 uur p/w

Functieomschrijving

Als helpdeskmedewerker it ben je communicatief behendig en ga je klantgericht te werk. Je biedt hulp aan gebruikers en klanten en je bent gehouden voor 1e en 2e lijns incidenten. Daarnaast ben je non-stop bezig met het optimaliseren van de processen aan de hand van de begeren en vergen van de klant. Als helpdeskmedewerker it kan je complexe dingen op een inzichtelijk wijze overbrengen en stop je niet voorde het incident is opgelost.

Je komt te werken in een professioneel en knus helpdeskteam met uitgestrektheid voor ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden.

Haal jij energie uit het oplossen van it gerelateerde incidenten en vind jij het leuk om klanten en gebruikers telefonisch en per mail te dienen?

Lees dan snel verder!
Functie-eisen
– je hebt tenminste een afgeronde mbo diploma, bij trek route it ;
– je hebt tenminste 1 jaar ervaring op de helpdesk ;
– je hebt een intensief weten van van windows servers ;
– je hebt een intensief weten van office 365 en exchange ; – je hebt een intensief weten van ticket systemen, bij trek autotask ;
– mcsa certificering is een pré.
Taalvaardigheid handig om te kunnen : nederlands

Bedrijfsomschrijving

Deze lijf is dé kenner als het gaat om het geeft van informatie- en communicatieoplossingen. een belangrijk divisie hiervan zijn cloud en it-oplossingen, ze creëren een ideale it vorm waar de gast optimaal en efficiënt te werk kan gaan. ze hebben vestigingen door heel nederland en hebben een breedgeschouderd scala aan klanten opgebouwd van klein tot groot mkb. zelfs nationale top voetbalclubs zijn gast bij deze lijf! Hierbinnen deze lijf heerst een open cultuur en komt je te werken in een ambitieus team waarbij je als helpdeskmedewerker it veel ongebondenheid en verantwoordelijkheid krijgt. daarnaast ontvang je tijd voor ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden en hebben ze regelmatig leuke bedrijfsuitjes.

Je komt te werken in een prachtig pand met veel faciliteiten zoals een mooie fitness ruimte. salarisinformatie traktement in bespreking overige info

Arbeidsvoorwaarden

ongeacht een interessante functie met een omvangrijke verantwoordelijkheid,

navolgen ook goede secundaire voorwaarden, te ken :

– je komt te werken in een prachtig pand ;

– 25 vakantiedagen ;

– pensioenregeling ;

– opleidingsmogelijkheden ;

– leuke bedrijfsuitjes.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/helpdeskmedewerker-ict.html

Gerelateerde artikelen

Vertegenwoordiger vacatures

Slagen voor je motorrijles met plezier

Tekens dat het tijd is om van baan te veranderen