Amsterdam Plaza
Aanbiedingen

Alles wat je wilt weten over een e-sigaret kopen

E-sigaretten zijn de laatste jaren veel in het nieuws. Je ziet steeds meer mensen op straat lopen met een elektronische sigaret. Een e-sigaret kopen geeft je hetzelfde gevoel als het roken van een gewone sigaret. Toch zijn er veel verschillen. De e-sigaret rook je eigenlijk niet. De elektronische sigaret werkt op batterijen waarbij vloeistoffen verdampt worden. Daarom wordt het gebruiken van een e-sigaret ook wel dampen genoemd. In plaats van rook adem je waterdamp in. Een e-sigaret voorzie je van vullingen met vloeistof. Deze vullingen heten e-liquids.

 

Een e-sigaret kopen met de passende navulling

 

Zonder de juiste navulling voor je elektronische sigaret ben je nergens. Je hebt heel wat te kiezen. Stap je net over van de gewone sigaret, kies dan voor een e-liquid met tabaksmaak, zodat de overgang niet zo groot is. Verder zijn er talloze smaken die je kan uitproberen van kers tot citroen en zelfs bubblegum. Je kan eindeloos variëren. Wil je je nicotinegebruik afbouwen, koop dan een navulling die niet of nauwelijks nicotine bevat. Zo kies je niet alleen de e-sigaret die het beste bij je past, maar ook de e-liquid die het beste past bij jouw rookgedrag en persoonlijke smaak.

 

De voordelen van het overstappen op elektronische sigaretten

 

Sigaretten worden vanwege de belasting die erop geheven wordt steeds duurder. Op e-sigaretten wordt nauwelijks belasting geheven wat deze sigaretten goedkoper maakt. Ook krijg je met een e-sigaret kopen geen teer meer binnen. Ook stikstofmonoxide en koolmonoxide krijgen geen kans meer in je lichaam, omdat er geen rook vrij komt bij de e-sigaret. Je hart, bloedvaten en longen zullen je dankbaar zijn. Wil je helemaal geen nicotine meer tot je nemen? Er zijn genoeg navullingen met een lager of zelfs geen nicotinegehalte die je helpen bij het afbouwen. Bovendien is de e-sigaret compact en dus makkelijk mee te nemen. Je hoeft nooit meer op zoek naar een asbak, want die is bij deze alternatieve sigaret overbodig geworden.

 

Gerelateerde artikelen

Wasmachine laten repareren in Amsterdam

Ben jij klaar voor de zomer van 2022?

Tips voor het winterproof maken van je tuin