Winddoeken met uw bedrijfslogo zorgen voor herkenning

Personaliseer uw winddoek door een eigen ontwerp of bedrijfslogo toe te voegen.  Bij Matchwinnershop is het mogelijk om een winddoek geheel naar wens te laten produceren. Misschien wilt u het logo van de sportclub laten drukken of wat dacht u van uw bedrijfsnaam? In de webshop kunt u eenvoudig een aanvraag indienen. Een ontwerp kan het beste worden opgemaakt in een vectorbestand. Echter, een .jpeg bestand met hoge resolutie is ook mogelijk. U hoeft niet bang te zijn dat uw ontwerp niet aan de eisen voldoet wanneer u heeft besteld. Indien het niet correct is, krijgt u automatisch een melding.

Ruim assortiment blanco winddoeken verkrijgbaar bij gespecialiseerd bedrijf

Kunt uw sportclub of bedrijf meer naamsbekendheid gebruiken? Doe dit door middel van het plaatsen van een winddoek. U kunt kiezen voor een wit winddoek, maar u kunt hem ook personaliseren. Windschermdoeken dienen natuurlijk ten eerste voor het tegenhouden van wind. Bij een specialist op het gebied van winddoeken, Matchwinnershop, vindt u een ruim assortiment winddoeken met een windreductie van maar liefst 80%. Er zijn verschillende uitvoeringen en maten winddoeken verkrijgbaar bij Matchwinnershop. Bovendien kunt u vaak kiezen uit verschillende kleuren, zoals groen, blauw of wit. Doorgaans kunt u ook een bepaald soort bevestigingsmateriaal kiezen. Voor het bestellen van kwalitatieve winddoeken hoeft u niet meer de deur uit.

Winddoeken bestellen? Profiteer van een snelle levering!

Bij de specialist op het gebied van winddoeken wordt de winddoeken op maat gemaakt en zo snel mogelijk naar u gestuurd. Matchwinnershop is de specialist wat betreft het produceren van winddoeken. Dit komt doordat de specialist de grootste productiefaciliteit van Europa heeft en alles uit voorraad wordt geleverd. De gemiddelde levertijd bedraagt doorgaans 3 weken. Wat de reden ook is, het kan voorkomen dat u laat bent met het bestellen van uw windschermdoeken. Indien u dan contact opneemt met het productiebedrijf om te vragen of een spoedbestelling mogelijk is, is de kans aanwezig dat uw bestelling nog ergens tussen kan komen. Uiteraard ligt dit aan de grootte van uw bestelling.