Amsterdam Plaza
Image default
Energie

Werken in de sociale gemeente Nijmegen in het callcenter outbound

 

De zoektocht naar een baan kan heel frustrerend verlopen. Talloze sollicitatiebrieven schrijven, vaak krijg je dan nog eens geen antwoord terug en talloze gesprekken. Elke keer weer is er de onzekerheid of je al dan niet wordt aangenomen. Wanneer je ook nog eens in een specifieke branche werk zoekt, kan het zijn dat er niet al te veel vacatures voor handen zijn. Dat probleem zal je niet hebben wanneer je op zoek bent naar een baan in Nijmegen. Hier zijn zeer uiteenlopende vacatures te vinden, geschikt voor jong en oud!

 

Ik zoek een baan in callcenter Nijmegen

 

De gemeente Nijmegen loopt hoog op met zijn inwoners. Maar niet alleen voor de inwoners is het fijn vertoeven in Nijmegen, het is er ook fijn om te werken. In Nijmegen hechten ze enorm veel belang aan het personeel omdat je in dienst staat van de burgers. Je doet een taak voor hen, of het nu als beleidsadviseur is, bij de groendienst of als toezichthouder. Elke baan wordt er geapprecieerd. Je krijgt dan ook de kans om te groeien en te ontwikkelen. Je krijgt ook veel vrijheid en zelfstandigheid. Het is een sociale gemeente en wanneer jij op zoek bent naar een baan in Nijmegen is daar solliciteren zeker de boodschap!

 

Callcenter Vacatures Nijmegen

 

Het voordeel aan vacatures Nijmegen is dat er vacatures zijn voor zowel jong als oud. Jonge mensen worden aangenomen om hun dynamiek en om hun wil om te leren terwijl oudere mensen vaak gevraagd worden voor hun ervaring en kennis. Voor elke leeftijd is er dus een job die gepast is binnen de gemeente Nijmegen. Zo zijn er vacatures als stedenbouwkundige, applicatiebeheerder of als beleidsadviseur. Voor welke job je ook solliciteert, je kan rekenen op je collega’s, je wordt goed opgeleid en er wordt met alle respect omgegaan met elkaar.

 

Callcenter medewerker BespaarUni

 

Wanneer je bij jezelf denkt: ik ben jong en dynamisch en ik zoek een baan in Nijmegen dan is solliciteren bij het Callcenter van BespaarUni een mogelijkheid die je zeker moet overwegen. Ht is een callcenter dat zich richt op het aanwerven van nieuwe contracten met energieleveranciers door klanten te laten besparen in hun energiekosten. Wanneer dit jou interesseert, moet je zeker solliciteren. Je krijgt er een goed uurloon, extra’s wanneer je contracten binnenhaalt en leuke prijzen wanneer jij gekozen wordt als een van de beste werknemers in de maand!

 

 


Kom je werken in ons Callcenter in Nijmegen?

 

Wij bieden: 

Een goed salaris met bonussen voor elk verkocht contract. 
Doorgroeimogelijkheden 
Flexibiliteit, geef wekelijks zelf je planning door! 
Persoonlijke ontwikkeling. 
Training en coaching. 
Een informele werksfeer met veel gezelligheid. 
Vele leuke & gedreven collega’s. 
Gratis koffie, thee, chocolademelk en soep tijdens het werk.

 

Wij zoeken: 

Een goede motivatie en doorzettingsvermogen 
Sociaal 
Vlotte babbel 
Klantvriendelijkheid 
Flexibele instelling 
Beheersing van de Nederlandse taal 
Communicatief sterk 
Een commerciële instelling 
Iemand met ervaring in de horeca, winkel, callcenter of anders? 
Iemand zonder ervaring? (Geen probleem, wij leren je alle gesprek en verkooptechnieken) 
Je bent minimaal 16 jaar. 
Deze baan kan worden ingevuld als studentenbaan, maar ook als vaste baan of bijbaan. Je bepaalt zelf je werkdagen, wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 21:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 

Reageer nu en wij nemen binnen 24 uur contact met je op! 

Of laat ons gelijk je telefoonstem horen en bel naar 0644228125 

Bezoek onze website www.bespaaruni.nl 

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Stage 

Salaris: €10,00 tot €15,00 /uur

 

https://123vergelijkers.nl/