<h1>wedden op voetbal: 4 tips</h1>

wedden op voetbal wordt al gedaan sinds de eerste voetbalwedstrijd gespeeld werd. Met de online mogelijkheden van ’s en bookmakers kun je nu vanuit je luie stoel zoveel sportweddenschappen afsluiten als je wil. Of je nu een beginner of een gevorderde weddenr bent: met een beetje geluk en lef kom je een heel eind.

 

<h2>wedden op voetbal: vertrouw niet op geluk alleen</h2>

Natuurlijk blijft het onmogelijk om de uitslag van een sportwedstrijd exact te voorspellen. Juist het feit dat de uitslag pas vaststaat bij het eindsignaal, maakt het wedden op voetbal ongekend spannend. Je kunt echter zelf ook iets doen om je kansen te vergroten. Wij geven je 4 tips om jouw winkans te maximaliseren.

 

<h2>1. Verdiep je in het verleden</h2>

Door te kijken naar de statistieken kun je een goede inschatting maken van het verloop van de komende wedstrijd. Als club X in het verleden meestal won van club Y, is de kans groot dat er deze keer weer door club X gewonnen wordt. Het is dan veiliger om geld in te zetten op winst voor club X.

 

<h2>2. Kijk naar de huidige ranglijst</h2>

Waar op de ranglijst staan club X en club Y op dit moment? De verhouding tussen deze twee clubs kan een indicatie geven van de winkansen. Let ook op de urgentie van de clubs om de wedstrijd te winnen. Wanneer er gespeeld wordt om het landskampioenschap of om degradatie, kunnen er ongekende krachten aangeboord worden.

 

<h2>3. Wordt er uit of thuis gespeeld?</h2>

De locatie van de wedstrijd is van grote invloed op de uitslag. Zo is het thuisspelende team vaak in het voordeel vanwege de bekende accommodatie en de grote opkomst van supporters. Ook kan de grasmat (kunstgras, strakke mat of knollenveld) de uitkomst beïnvloeden.

 

<h2>4. Zijn er blessures en schorsingen?</h2>

Als er belangrijke spelers uitvallen door een blessure of een schorsing, kan dit van grote invloed zijn op de winkans. Wacht daarom tot het bekendmaken van de opstelling voordat je de sportweddenschap plaatst. Zo beschik je over alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken.