Leuk voor een familieweekend: een verblijf op een kampeerboerderij

Vindt u het ook altijd zo leuk om er met de hele familie op uit te gaan en te verblijven op een kampeerboerderij? Hoog tijd om uw gezellige weekend samen te plannen! U kiest natuurlijk voor een mooie en leuke locatie om te verblijven. Bij De Aalbertshoeve kunt u altijd terecht. Hoe groot uw familie ook is. De kampeerboerderij biedt diverse accommodaties. U zult zich niet vervelen, want u kunt bijvoorbeeld een wandeling maken door de bossen in de Veluwe of u kunt genieten van een dagje aan het strand. Daarnaast is er in de omgeving van de kampeerboerderij een hele hoop te doen. Zwemmen, midgetgolfen, paardrijden, kanoën en bowlen is slechts een greep uit het diverse aanbod. Een weekend naar de kampeerboerderij met uw familie is heerlijk!

Luxe ingerichte accommodaties op een mooie kampeerboerderij

Het kan soms lastig zijn om een leuke locatie te vinden voor een weekend met de vereniging, schoolkamp of familieweekend. Vind immers maar een accommodatie die groot genoeg is voor iedereen en waar ook nog eens genoeg leuke dingen te doen zijn. Door te kiezen voor kampeerboerderij de Aalbertshoeve weet u zeker dat u goed zit. De grote, luxe ingerichte accommodaties van de kampeerboerderij bieden de mogelijkheid er met grote groepen te verblijven. U geniet dan van diverse faciliteiten, zowel buiten als binnen. Zo beschikt elke accommodatie over een sportveld met een volleybalnet en doelen om te voetballen. Daarnaast is er een trampoline, een zitkuil, een dartbord en een terras en zijn er schommels en wippen. Elke accommodatie heeft daarnaast diverse faciliteiten binnen: een tafeltennistafel, een sjoelbak, een dartbord, een voetbalspel en een tv en videorecorder. Dat is dus altijd onbezorgd genieten van een heerlijk weekend!

Genieten van lekker eten tijdens een weekend in eenkampeerboerderij

Wanneer u kampeerboerderij De Aalbertshoeve bezoekt, bent u zeker van een onbezorgd weekend weg. U kunt er terecht met groepen van werkelijk elk formaat. En er zijn ook nog eens enorm veel recreatiemogelijkheden! Zo is deze kampeerboerderij de perfecte uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten, speurtochten tijdens een schoolreisje of lekker buiten sporten met uw vereniging op de volleybal- en voetbalvelden. Maar dat niet alleen; u kunt er ook heerlijk eten. Zo kunnen er barbecues voor u worden verzorgd. Daarnaast is het mogelijk patat te bestellen. Ook kunt u kiezen voor een warm of koud buffet. En wilt u ’s morgens genieten van een heerlijk vers ontbijt? Dan is er de mogelijkheid vers brood van de bakker te laten komen.