Horeca Tafelhaard, Sfeerverhogend op het terras

Verhoog de sfeer met Bio Ethanol Haard

Met een Bio Ethanol Tafelhaard in de Horeca wordt de sfeer verhoogd op het terras of binnen in het restaurant.

De Bio Ethanol Haard hebben een mooi en strak design en geven zeer gezellige vlammen zonder dat het meteen bloedheet wordt. Ze zijn zeer eenvoudig in gebruik en hebben een brandduur van ongeveer 3 uur. Gewoon vullen met vloeistof, en is praktisch geurloos. Uw gasten kunnen genieten zonder stank en vervelende luchtjes.

Ze voldoen aan de laatste normen en keuren en hebben allemaal een TUV certificaat. Zeer veilig in gebruik en bovendien milieuvriendelijk.

U kunt de Tafelhaard overal neerzetten waar u maar wilt, ze zijn zeer makkelijk te verplaatsen. Ze hoeven niet alleen op de eettafel worden neergezet maar kunnen bijvoorbeeld ook op een bijzettafel, op de bar, in de vensterbank geplaatst worden of wat dacht u van de entree?

Tafelhaard Bio Ethanol horecatrend

De Bio Ethanol haard is dan ook een echte horecatrend geworden de laatste tijd en echt een terrastopper. Deze zal het zeer goed doen in trendy horecagelegenheden, clubs of bij uw strandtent.

De Bio Ethanol haard kan het hele jaar door in principe gebruikt worden en is niet seizoensgebonden.

Wilt u ook meer sfeer en design in uw horeca gelegenheid? Bezoek dan onze webshop om ze te bekijken en te bestellen. Heeft u andere wensen laat het ons dan weten misschien kunnen wij u verder helpen.

De Tafelhaarden zijn te bezichtigen en te bestellen bij www.kunsthaag.eu


 

 

https://kunsthaag.eu/Tuin-Divers/Bio-Ethanol-Haarden