Amsterdam Plaza
Bedrijven

EOS kopen

Hoewel de meeste mensen inmiddels wel weten wat cryptomunten zijn en ook enkele voorbeelden daarvan kunnen noemen, is EOS erg onbekend. Dat lijkt misschien niet zo vreemd aangezien er ontzettend veel verschillende cryptomunten zijn.

Toch is dat het wel aangezien EOS in januari 2018 tot de tien grootste cryptomunten behoort. Wanneer je de digitale coin opzoekt op google krijg je toch niet al te veel informatie. Daarom vertellen we je hier alles wat je zou moeten weten over EOS.

Relatief nieuwe munt

EOS is relatief nieuw, wat kan verklaren waarom nog lang niet iedereen ervan gehoord heeft. De tokens zijn namelijk sinds juni 2017 verkrijgbaar. EOS is echter vanaf het begin al een behoorlijk sterke munt die heel veel gestegen is.

Dat heeft er zelfs voor gezorgd dat munt al sinds begin januari 2018 tot de 10 grootste cryptomunten ter wereld behoort. De waarde ligt op ongeveer elf euro per munt en EOS beschikt over een totale marktkapitalisatie van bijna 7 miljard euro!

Dat zou toch meer dan genoeg moeten zijn om de aandacht te krijgen van mensen die zich in de cryptomarkt begeven! En die aandacht lijkt er nu dan ook langzaam maar zeker te komen. Opvallend is ook dat EOS één van de weinige munten was die weinig last had van de crash die half januari in de markt plaatsvond. EOS kopen? Bezoek dan snel Bitvavo!

 

Gerelateerde artikelen

Musthaves: dé herenschoenen van dit moment

Dit is de makelaar die u voor regio Amsterdam inschakelt!

Welke fotobooth kies ik voor mijn feest?