C-Bèta: flexibele werkplekken in de buurt van Amsterdam

Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Wij bieden naast evenementen ook werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. In deze blog vertellen wij u hier alles over.

Unieke evenementenruimtes huren in de omgeving van Amsterdam

Bij C-Bèta hebben wij voor iedereen die een evenementenlocatie zoekt een passende oplossing. Of u nu op zoek bent naar een grote groep of kleine. Dit is geen probleem. Wilt u uw gasten ook nog iets te eten aanbieden? Dit kan ook. Wij nemen graag deze zorgen uit handen. Wist u al dat onze ruimtes duurzaam zijn? En dat onze locatie omringt is door een mooie tuin? Hier kunnen verschillende evenementen plaatsvinden. 

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp

Bij ons staat circulaire economie centraal. Maar wat houdt dit in? Nou wij zorgen ervoor dat de levensduur van producten verlengd wordt. Dit maakt onze ruimtes de perfecte werkplek om inspiratie op te doen en wordt het creative brein gestimuleerd.

Evenementen

Bij ons kan iedereen terecht. Zo hebben wij in totaal plek voor 200 gasten. Komt u maar met een kleine groep? Ook hier bieden wij verschillende opties voor aan. Bij ons bent u aan het juiste adres. Meer informatie over de ruimtes? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. En samen bieden we de oplossing die bij u past.

Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam. Zou u hier graag meer over willen weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/