Bestel een omsnoeringsband en betaal geen verzendkosten

Wanneer u bij de specialist een omsnoeringsband bestelt, betaalt u geen verzendkosten. Heeft u in de webshop gevonden wat u zoekt? Dan plaatst u uw bestelling eenvoudig in het winkelmandje waarna u veilig met iDEAL betaalt. Ook is het mogelijk om op rekening te betalen binnen 30 dagen. Bestelt u als particulier artikelen in de webshop van Fixpack? Dat kan natuurlijk ook! Wat u ook bestelt, u betaalt geen verzendkosten. Zelfs wanneer u vanuit België de producten bestelt, betaalt u geen verzendkosten. Wilt u uw bestelling komen ophalen in Reeuwijk of Alphen aan den Rijn? Dat kan natuurlijk ook!

Een omsnoeringsband van metaal

Als u echt veilig uw goederen wilt omsnoeren, kiest u voor een omsnoeringsband van metaal. Daardoor bent u zeker van een veilig vervoer. Deze kunt u handmatig toepassen en is zeer geschikt voor zeer zware lasten waarvoor een zeer hoge breukweerstand is vereist. Deze omsnoeringsband wordt dan ook veel gebruikt in de ruwbouw en is geschikt voor ladingen tot wel 2000 kg. Om er zeker van te zijn dat uw lading goed vast zit, kunt u extra klemmen bestellen. Door de spanning van de omsnoeringsband trekken de klemmen zichzelf vast. Hierdoor zijn ze heel sterk en geschikt voor het gebruik bij grote spanning. Daarnaast zijn ze eenvoudig te gebruiken en beschikbaar in verschillenden breedtes.

Een omsnoeringsmachine voor de omsnoeringsband

Kost het handmatig aanbrengen van een omsnoeringsband u te veel tijd? Schaf dan een omsnoeringsmachine aan bij Fixpack. In het assortiment vindt u veel verschillende soorten machines. Gaat u bijvoorbeeld voor halfautomatisch of volledig? Heeft u zware dozen die u wilt omsnoeren? Dan kunt u gaan voor de low table omsnoeringsmachine met 2 rollen band. De bandspanning is traploos mechanisch instelbaar en zeer eenvoudig in bediening. U plaatst de doos op de tafel en steekt het bandje in de sleuf aan de rechterkant en de machine start de omsnoering. Daarna wordt het aan elkaar gelast en afgeknipt. Dit herhaalt u bij alle dozen totdat de hele lading voorzien is van een goede omsnoeringsband.